1 dec….. vier weken verder

Tijd gaat snel, de valpartij met de mountainbike waarbij ik vier ribben gekneust heb, is alweer vier weken geleden. Aanvankelijk was het een pijnlijke blessure maar allengs de weken vorderden, ging het beter met me . Momenteel probeer ik een niesbui en een hoestbui nog wel te voorkomen want dat zijn nog niet zulke lekkere gevoelens in de buurt van mijn ribbenkast. Zwemmen gaat al wel een beetje, evenals wat fietsen op de weg. Lopen doe ik nog niet.

 parkoersverkenning 18-01-2014Vanaf half december begin ik weer met de trainingen, rustig aan natuurlijk. Hier hoort ook een wekelijkse core-stability-training bij, speciaal voor wielrenners. CentrumFit in Etten-Leur biedt deze training aan op de maandagavonden en deze wordt gegeven door Gerhard Joling, een gedreven en goed amateur-wielrenner, tevens fysio.

Wat de MOS Accountants crossduathlon Etten-Leur betreft….. we zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de 16e editie op 31 januari 2016. Elk jaar komen er weer nieuwigheidjes bij maar de sfeer, de koeienstalpassage, de bospaadjes, de weilandstroken, het prijzengeld en de herinnering voor iedere deelnemer, blijven als vanouds T O P ….. Kom meedoen en genieten van een west-brabants sportdagje. U zult er geen spijt van krijgen. Info en inschrijven op http://www.crossduathlonetten-leur.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s